|   All Languages   
EN   SV   IS   RU   RO   FR   IT   SK   NL   PT   FI   LA   ES   HU   NO   BG   HR   CS   DA   TR   PL   EO   SR   SQ   EL   BS   UK   |   FR   SK   IS   ES   NL   HU   RO   PL   SV   NO   RU   FI   SQ   IT   DA   CS   PT   HR   BG   LA   EO   SR   BS   TR   EL

Fjalor Anglisht-Shqip

BETA Online Dictionary Albanian-English: Enter keyword here!
  ÇËçë...
  Options | Tips | FAQ | Abbreviations

LoginSign Up
Home|New Website|About|Vocab Trainer|Subjects|Users|Forum|Contribute!
Browse by subjects
Subject  DescriptionEntriesUsers
admin.Administratë / (Public) Administration12434
anat.Anatomi / Human Anatomy96546
ark.Arkitekturë / Architecture33508
arkeo.Arkeologji / Archaeology13387
armaturëArmaturë historike / Historic Armour6151
armëArmë / Weapons20412
arsimArsim / Education681273
artArt / Art251247
astron.Astronomi / Astronomy25656
astronauAstronautikë / Astronautics7361
automob.Teknologji e automobilave / Automotive Engineering21521
aviac.Aviacion / Aviation17499
bërth.Inxhinieri bërthamore / Nuclear Engineering4190
bibl.Biblik / Biblical4401
biblio.Shkencë bibliotekare / Library Science3201
biçik.Biçikletë / Bicycle10539
biokimiBiokimi / Biochemistry4350
biol.Biologji / Biology43715
birrëProdhimi i birrës / Brewing2169
bot.Botanikë / Botany, Plants172425
botuesRrjet botues / Publishing8272
bujq.Bujqësi / Agriculture, Aquaculture28304
bursëBursë / Stock Exchange3270
drejtDrejt / Law85615
drogaDroga / Drugs11285
ekol.Ekologji / Ecology, Environment8758
ekon.Ekonomi / Economy21961
elektr.Elektroteknikë, Elektronikë / Electrical Engin., Electronics12729
emraEmra njeriu / Names of Persons3231
enol.Enologji / Oenology11129
entom.Entomologji / Entomology35112
etnol.Etnologji / Ethnology120289
ezot.Ezoterikë / Esotericism4247
FVepra arti, Letërsi artistike / Fiction: Names and Titles in Literature, Film, TV, Arts4837
farm.Farmaci / Pharmacy16302
feFe / Religion154710
filatel.Filateli / Philately265
filmFilm / Film21336
filoz.Filozofi / Philosophy24996
fin.Financë / Finance36606
fiz.Fizikë / Physics15842
FjaUdh.Fjalori i udhëtimit / Travellers vocabulary3720
fonet.Fonetikë / Phonetics4431
foto.Fotografim / Photography8853
gazet.Gazetari / Journalism6464
gjell.Gjellëtari / Gastronomy, Cooking108684
gjeog.Gjeografi / Geography241907
gjeol.Gjeologji / Geology16321
gjuetiGjueti / Hunting7136
gjuhëGjuhësi / Linguistics1801479
hidro.Hidrologji & Hidrogjeologji / Hydrology & Hydrogeology11114
hipizëmHipizëm, Kuaj / Equestrianism, Horses3135
hist.Histori / History341395
ind.Industri / Industry7526
internetInternet / Internet21518
kërcimKërcim / Dance8402
kimiKimi / Chemistry116575
komp.Informatikë, Kompjuter / Computer Sciences161708
kozm.Kozmetikë dhe Higjienë e trupit / Cosmetics & Body Care2269
let.Letërsi / Literature371294
lojaLoja / Games4950
market.Marketing, Reklama / Marketing, Advertising3563
mat.Matematikë / Mathematics56859
materialShkenca materiale / Materials Science11303
meteo.Meteorologji / Meteorology45241
mikol.Mikologji / Mycology5120
mineral.Mineralogji / Mineralogy16160
minimMinim dhe Nxjerrje e mineraleve / Mining & Drilling17116
mit.Mitologji / Mythology42535
mjek.Mjekësi / Medicine216877
mob.Mobilie / Furniture15239
muzikëMuzikë / Music1061801
naut.Nautikë / Nautical Science42227
ndërt.Ndërtimtari / Construction13353
njësiNjësi, Masa, Pesha / Units, Measures, Weights22446
optikëOptikë / Optics15182
orn.Ornitologji / Ornithology73155
patund.Të Patundshme / Real Estate5244
peshqPeshq, Iktiologji / Ichthyology, fish, fishing4115
pol.Politikë / Politics1051036
proverbProverb / Proverb3642
psik.Psikologji / Psychology16953
pyllt.Pylltari / Forestry8181
RadioTelRadio dhe televizion / Radio and Television6571
ret.Retorikë / Rhetoric5421
shkencaShkenca / Academic Disciplines521695
shtypjeShtypje, Tipografi, Faqosje / Print, Typography, Layout5289
sociol.Sociologji / Sociology11571
spec.Term teknik / Specialized Term1382
sportSport / Sports53985
stom.Stomatologji / Dental Medicine3136
TT / Taxonomic terms for animals, plants and fungi (incl. varieties and breeds)25115
teatërTeatër / Theatre25516
tek.Teknologji / Technology461329
TekMjek.Teknologji mjekësore / Medical Engineering & Imaging1269
tekstil.Tekstile, industri tekstile / Textiles, Textile Industry6165
telekom.Telekomunikacion / Telecommunications11556
trafikTrafik / Traffic15336
transp.Transport (Transport tokësor) / Transportation (Land Transport)6357
tregtiTregti / Commerce22566
trenaHekurudhë / Rail8226
turi.Turizëm / Travel Industry10552
urban.Urbanistikë / Urban Planning5245
urgjencaZjarrfikës dhe Shërbim i urgjencës / Firefighting & Rescue4138
ushq.Industri ushqimore / Foodstuffs Industry7316
usht.Ushtarakë / Military86437
valutaValuta / Currencies7273
veglaVegla / Tools39519
veshjeVeshje / Clothing, Fashion45471
vet.Veterinari / Veterinary Medicine4174
zanateZanate, Treg i punës / Jobs, Employment Market138599
zool.Zoologji / Zoology, Animals144683
back to top | home© 2002 - 2024 Paul Hemetsberger | contact / privacy
Albanian-English online dictionary (Fjalor Anglisht-Shqip) developed to help you share your knowledge with others. More information
Links to this dictionary or to single translations are very welcome! Questions and Answers
Advertisement